Skip to main content

Tervetuloa aloittamaan päivä hyväntekeväisyysjoogalla ja Ofision aamupalalla 7.8. ja 13.8. klo 9 alkaen!

Luvassa energisoivaa, kesäistä joogaa Ofision pihapiirissä. Tunnilla herätellään kehon liikkuvuutta, nestekiertoa sekä tasapainoa ja tietysti rentoutellaan mieltä. Joogat ohjaa joogaopettaja Kirsi Tammi. Osallistuaksesi et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Joogan hinta on 10 €, joka lahjoitetaan suoraan Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Saat linkin lahjoitussivulle, kun ilmoittaudut.  Lahjoituksesta näytetään kuitti paikalle saavuttaessa. Ota mukaan myös oma matto.

Sitovat varaukset joogatunnille sekä herkulliselle aamupalalle voi tehdä Joogakoulun ajanvarausjärjestelmän kautta. Vaihtoehtoisesti voit tehdä varauksen myös sähköpostilla ofisio@ofisio.fi tai soittamalla 044 7753013 (Ofisio).

Aamupala tarjoillaan Ofisiolla joogatunnin jälkeen.

Menu

Rukiiset riisipiirakat: ruskistettu, vaahdotettu voi, fetavaahto, mummon kurkut, salaatti, kananmuna

Jogurttikippo: luonnonjogurtti , mustikka-kardemummahillo, pähkinäinen kauragranola ja puutarhamustikoita

Raparperiunelma: raparperipiirakka+ vaniljamousse

Hedelmälajitelma

Juomat: inkiväärishotti, Luohisaaren juoma ja Lykke-kahvitilojen kahvi / tee

Aamupala on saatavana myös gluteenittomana ja vegaanisena. Ilmoitathan erityisruokavaliostasi Ofisiolle sähköpostilla ofisio@ofisio.fi tai soittamalla/viestillä/whatsappilla 044 775 3013.

Aamupalan hinta on 14,5 € ja se maksetaan suoraan Ofisiolle. Aamupalan yhteydessä voit tutustua Ofision tiloihin ja toimintaan.

Huom! Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 h ennen tapahtumaa. Minimiosallistujamäärä on 8 ja tapahtumat pidetään säävarauksella.

#ofisio #ofisiocoworking #mamijapapihyvanpuolesta #jooga #aamupala #kuopio #puistojooga #joogakoulukirsitammi #joogaakuopiossa #hellokuopio