Skip to main content
Taiteiden yö Ofisiolla 23.8. klo 17-21
Tervetuloa Ofisiolle taiteilija Marlena Luukkosen satumaiseen ”Dare To Dream” näyttelyyn, jossa Marlena on illan aikana esittelemässä teoksiaan. Maalausten lisäksi myytävänä on taiteilijan tekemiä upeita koruja ja muita taidetuotteita.
Joogakoulu Kirsi Tammi järjestää elämyksellisen äänimaljarentoutuksen klo 18 ja 20 (kesto noin 30 min). Ota mukaan oma alusta.
Rentoutuksen hinta on 10 €, joka lahjoitetaan suoraan Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Rentoutukseen ilmoittaudutaan etukäteen täältä: https://www.varaaheti.fi/joogakoulukirsitammi/fi
Rentoutuksen ajaksi, rauhallisen tunnelman takaamiseksi, Ofision ovet suljetaan ja tila on käytössä vain rentoutujille. Ovet avataan uudestaan klo 18.30 ja 20.30. Lapsille on järjestetty tekemistä rentoutuksen ajaksi.
Ofision kahvio on auki koko päivän klo 21.00 saakka. Tarjolla mm. Ofision omia jäätelöitä (gluteenittomia, laktoosittomia, myös vegaanisia), sekä muita itse tehtyjä herkkuja.
(tila on toisessa kerroksessa, eikä valitettavasti ole esteetön)
#ofisiocoworking #mamijapapihyvänpuolesta  #artmarlenaluukkonen #meidänkuopiofestivaali #Kuopio #kuopionkaupunki #ilovekuopio #tapahtumatkuopio #storymaps