Skip to main content

Yrittäjien voimaverkosto

Verkostoitumista ja iltapalaa Ofisiolla 2.10.2024

Tervetuloa tutustumaan paikallisiin, Pohjois-Savolaisiin yrittäjiin Ofisiolle keskiviikkona 2.10. klo 16-18.30. Luvassa rentoa verkostoitumista speed dating- hengessä sekä iltapalaa. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja yritysten päättävissä asemissa oleville!

Illan aikana pääset verkostoitumaan n. 20-30:n paikallisen yrittäjän kanssa. Voit löytää uusia tuttavuuksia, yhteistyökumppaneita ja asiakkaita. Varaa mukaan käyntikortteja sekä verkostoitumishenkeä! Luvassa on myös arvontaa, kun Paju Consulting arpoo illan osallistujien kesken kaksi mikroyrittäjillle rakennettua verkkokurssipakettia. Pakettiin kuuluu ”Ketterä strategiakurssi” ja ”Hinnoittelu: ahdistuksesta innostukseen”. Paketin arvo on 249 €.

Tarjolla on täytettyjä sämpylöitä, pientä makeaa, kahvia+teetä. Tilaisuus on avoin kaikille yrittäjille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea! Varmistathan paikkasi 26.9. mennessä. Tilaisuuden hinta on 10 € ja se maksetaan paikan päällä. Ilmoittautuminen on sitova.

Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä keräämme osallistujilta pienen esittelytekstin omasta yrityksestään. Kaikille jaetaan tekstit etukäteen, joten saatte tutustua jo hieman ennakkoon toisiinne.

Ilmoittaudu tästä: Yrittäjien verkostoitumisilta

Lisätietoja saat Ofisiolta:

ofisio @ofisio.fi tai soittamalla 044 775 3013

Lämpimästi tervetuloa!